Monday, November 1, 2010

Pemusnah Virus Shortcut



salam kpd semua

pengumuman sket kat sni pemusnah bagi VIRUS SHORTCUT telah ditemui..pasni sng la sket kalo korg nk recover n dapat blik fail yg telah dishortcutkan tu..

1. donlod kat SINI atau kat bwh
2.isi dalam computer atau pendrive korg(pastikan ade winrar atau yg berkaitan dlm lptop)
3.kalo rse pndrive korg ade virus shortcut leh la try gune sng je nnt try la

p/s lg baik fail ini gune atau yg dlm bntuk rar sbb bile pndrive korg kne virus ni die x effect rar file

wat mase ni mlalui eksperimen yg tlah dilakukan amat berkesan utk pendrive..utk computer mcm perlu diperbaiki lg

remover ni tlah dicipta oleh syam atau fb die black hat, kemungkinan seorang pelajar UITM

DOWNLOAD CLICK HERE

TERIMA KASIH

2 comments:

syam said...

download software "virus shortcut remover" versi bru
http://vsr.4shared.com

free jee...
tolong sebarkan software ni...
jgn sebor mitok duit lak....
sharing is caring.....
:)

EDlinaaJohari said...

tak boleh nk dnload pon......tolong sayaaaa